Începerea unui nou an școlar este un motiv de bucurie nu doar pentru elevi și liceeni, ci și pentru preșcolari. Emoțiile au fost simțite atât de copii, cât și de părinții acestora.

Grădinița de stat din Green City si-a deschis portile pentru cei mici. Inca din prima zi a noului an scolar educatorii/cadrele didactice au inceput să lucreze cu copiii, să îi familiarizeze cu ambientul și să îi includă pe copii la diferite jocuri de socializare, ca intotdeauna cu drag si dedicare. Copiii din grupele mijlocii şi pregătitoare au fost nerăbdători să se reîntâlnească, să socializeze din nou, sa se joace , iar cei mici, care se află încă în perioada de acomodare, si-au stapanit cu greu curiozitatea si emotiile in prima lor zi care marcheaza o noua etapa in viata lor.
Vezi albumul de fotografii

CITROËN C-ZERO vine în mijlocul naturii la Green City!

Ansamblul rezidenţial Green City situat în localitatea 1 Decembrie, amplasat într-o zonă verde, înconjurată de pădure, oferă cadrul ideal pentru evidenţierea caracteristicilor ecologice ale Citroen C-Zero, soluţia 100% electrică, cu zero consum de carburant, zero emisii de CO2 si zero poluare fonică, o maşină pentru condus în mediul urban şi în suburbii, cu patru locuri şi echipamente în conformitate cu standardele segmentului.
Descarca comunicatul

Oraselul Lenes si fotbalistii Unirea Urziceni in Green City!Sambata,12 iunie!

MM Stoica te premiaza in Green City! Fii castigator: sambata12 iunie! Vino in Green City si poti castiga unul dintre premiile oferite de Joma si Radio Bucuresti (98,3FM). La ora 12.00 va incepe marele show Oraselul Lenes, oferit GRATUIT de Gazeta Sporturilor si Green City, iar dupa spectacol, MM Stoica si fotbalisti ai echipei Unirea Urziceni vor face extragerea premiilor ce vor fi oferite in cadrul Tombolei Joma - Radio Bucuresti. Poti castiga: Marele Premiu - geanta de voiaj Joma, trening Joma, tricou profesional Joma, o pereche de pantofi sport Joma
Descarca comunicatul

La zapada si aer curat...in fiecare sambata in Green City!

La zapada si aer curat...in fiecare sambata in Green City!
Green City va asteapta la...zapada si aer curat in FIECARE SAMBATA, incepand cu ora 11.00! Parintii, bunicii si copiii care au venit sambata trecuta (n.a. 30 ianuarie 2010) va pot garanta ca in Green City sambata este suuuper distractie!
Descarca comunicatul

SEO monitor