Zona facilitati ansamblu

Orasul din padureLa Green City, locuiesti in mijlocul naturii, dar te bucuri din plin de standarde europene de viata.

 

 

 


Red Market by Mega Image


Inaugurat in decembrie 2009, Red Market by Mega Image este primul magazin tip discount deschis de Mega Image in Romania. Cu o suprafata utila de 1200 de mp, acesta comercializeaza aproximativ 4000 de produse. Supermarket-ul este amplasat chiar in incinta ansamblului Green City.

 

 

Gradinita de stat

Gradinita este primul contact al copilului cu lumea exterioara. Din acest motiv, in comunitatea Green City, toti copiii au sansa unei educatii solide. La doar cateva minute de casa, gradinita de stat cu program prelungit Green City iti ofera certitudinea ca, zi de zi, copilul tau se afla in siguranta si creste frumos. Gradinita dispune de spatii generoase si de loc de joaca amenajat. Experienta educatorilor, programa bine structurata si costurile absolut rezonabile sunt doar cateva dintre avantajele oferite de gradinita de stat Green City.

Sala de fitness cu piscina si jacuzzi

In Green City, poti face miscare in aer liber dar te bucuri si de toate facilitatile pentru a face sport intr-un cadru organizat. Totul este la un pas de casa ta.

 
Restaurant si centru de evenimente


Restaurantul Green City, se ridica la cel mai inalt nivel de profesionalism. Aici ai parte de servicii impecabile, preparate delicioase si te bucuri de o ambianta relaxanta.
Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri in interior, 150 de locuri pe cele doua terase exterioare si dispune de un loc de joaca pentru copii , aflat in imediata vecinatate a teraselor.
Cadrul natural si pitoresc in care este amplasat restaurantul, bucataria excelenta si preturile accesibile, fac din restaurantul Green City unul din cele mai cautate locuri pentru organizarea  evenimente onomastice, aniversare, nunti, botezuri si orice fel de petreceri.

Mai multe detalii pe http://www.restaurant-green.ro/

Locuri de joaca pentru copii

Green City este spatiul ideal in care sa-ti cresti copiii. Aerul curat, nenumaratele spatii verzi, locurile de joaca amenajate dar si aleile pietonale ideale pentru plimbari cu rolele sau bicicleta, transforma o locatie superba intr-un parc pentru tine si micutul tau.Transport

Mijloace de transport catre si din Green City:

RATB linia 471
(CFR Progresul - Statia Pompe Copaceni)
Millenium Trans linia 572
(circula din 15 in 15 minute pe ruta Bucuresti – Adunatii Copaceni)
Microbuze C&I
Intervale orare: 5:45 - 18:30 ( circula pe ruta Bucuresti – Adunatii Copaceni)

Vezi harta

Drumuri asfaltate, alei prin padure, spatii amenajate pentru biciclisti si rolleri

Proiectul Green City a fost prevazut cu o infrastructura atent construita, ansamblul beneficiind de strazi largi, asfaltate, trotuare, locuri de parcare suficiente si chiar un bulevard de 2 benzi/sens pe care se face accesul din DN5. Nu vei duce lipsa de zone de relaxare si de promenada pe care te vei putea plimba in voie cu rolele sau bicicleta. Toate drumurile de acces intre principalele puncte de interes din ansamblu sunt asfaltate si iluminate public. Ansamblul beneficiaza de 24/24h paza si dezapezire iarna.

In dezvoltare

Green City se preocupa ca tot ceea ce este important pentru tine sa-ti fie aproape. Astfel, se fac eforturi pentru ca in Green City sa fie construita o scoala de stat si o a doua gradinita de stat.

SEO monitor