Comunitate

Elena si Dani asteptau primul lor copil cand au descoperit Green City. Pentru cei doi viitori parinti, doua argumente au fost esentiale in luarea deciziei de a se muta in Green City: faptul ca exista gradinita de stat si locuri de joaca amenajate intr-un cadru natural unic. Cea mai mare dorinta a Elenei a fost implinita: micutul lor creste acum in siguranta, aproape de natura, intr-un mediu lipsit de poluare.

 

 

Adina, Alina si Carmen sunt prietene si colege de serviciu. Acum, sunt si vecine in Green City. Sunt foarte incantate pentru ca au beneficiat de bonusul substantial primit individual prin pachetul Green Avantaj Group.

 

 

Mariana si Nicolae Feodot s-au mutat in Green City pentru a fi aproape de copiii si nepotii lor. "Tuturor celor care analizeaza posibilitatea de a se muta in Green City le spun: aveti curaj sa faceti aceasta schimbare si va veti bucura de un cu totul alt stil de viata! Daca noi, la varsta noastra ne-am hotarat sa facem o astfel de schimbare, cuplurile de 30-40 de ani nu ar trebui sa aiba nici o retinere!"

 

 

Lucian Ignat si Bogdan Negulescu sunt prieteni buni. S-au mutat in Green City pentru ca familiile lor sa poata petrece  impreuna cat mai mult timp, iar Eva si Sonia, fetitele lor, sa se joace in siguranta si sa se bucure de aerul curat oferit de vecinatatea padurii. "In Green City ni s-a schimbat complet stilul de viata. Cu ceva timp in urma nici nu indrazneam sa credem ca putem trai intr-o casa spatioasa, in mijlocul naturii bucurandu-ne de compania celor mai buni prieteni. Fetitele noastre sunt incantate ca se pot juca zi de zi impreuna", spune Lucian Ignat.

 

 

Cristian Bogdanescu are o afacere in Giurgiu. Pana nu demult locuia in Bucuresti, langa parcul Tineretului, insa in ziua in care a vizitat Green City a  hotarat sa cumpere o casa aici: " Este optiunea mea pentru o viata sanatoasa, intr-un mediu lipsit de poluare. Mi-am pastrat si apartamentul din Bucuresti, nimic nu m-a presat sa ma mut. A fost pur si simplu optiunea mea sa traiesc altfel, sa ma simt altfel."

 

 

Familia Rada a decis ca a sosit timpul ca fiica lor, Alexandra, sa aiba propria casa. Au vandut locuinta din Bucuresti, au facut un credit si au cumparat doua case in Green City. Alexandra este incantata ca poate sa aiba propria locuinta, avand-o in acelasi timp aproape pe mama "care se ocupa sa nu ii lipseasca nimic". Este Green City un loc prea linistit pentru un tanar? "Deloc!", spune hotarat Alexandra. "Green City este un loc dinamic, excelent pentru un tanar care iubeste sportul si vrea sa faca jogging, sa mearga cu bicicleta sau pe role. Iti poti invita oricand prietenii la restaurant sau la o cafea. Amicii pot veni in vizita chiar si pentru un weekend intreg, e spatiu suficient."

 

SEO monitor