Green City – acasă, în mijlocul naturii

Green City vorbește despre liniște, natură și deconectare. Despre frumusețea vieții petrecute acolo unde te simți cel mai bine. Green City înseamnă acasă, chiar în mijlocul naturii.

Cu o localizare la numai 30 de minute de centrul Bucureștiului, mai exact în comuna 1 Decembrie, în vecinătatea râului Argeș, te vei afla pe terenul unui fost domeniu regal, iar suprafața verde de care te vei bucura este similară cu întinderea parcului Cișmigiu.

Departe de agitația urbană și stresul cotidian, viața poate curge în propriul ritm și o poți umple cu momente frumoase alături de cei dragi. La noi te vei simți ca-n vacanță. Vino să faci parte din universul Green City și să vezi cum ar fi să te trezești în fiecare zi, în vila ta din mijlocul naturii!

De ce să te muți în Green City?

Dacă până te-ai mulțumit cu mai puțin spațiu verde, un parc în zona de proximitate, dar în același timp departe de vila ta, iar ieșirile în natură se petreceau doar la sfârșit de săptămână, fii pregătit să primești tot ce ți-ai dorit vreodată! Ba mai mult, facilitățile de care ai nevoie pentru a-ți ușura activitățile cotidiene se vor afla chiar lângă tine.

AMPLASARE

30 de minute până
în centrul Bucureștiului

Ne găsești în zona metropolitană București, în comuna 1 Decembrie, la km 18 pe DN5 București – Giurgiu. Pentru că știm cât este de important și vital pentru tine să ai acces la infrastructura unui oraș mare, fie că vorbim de amplasarea biroului tău sau școala copiilor, o linie de microbuze îți asigură transportul până în centrul Bucureștiului. Asta dacă nu dorești să te folosești de locurile de parcare puse la dispoziție de către noi.

SPAȚII VERZI

120 hectare de
pădure și spații verzi

Dacă te simți plin de energie și bună dispoziție când te conectezi cu natura, atunci ești în locul potrivit! Te vei bucura să te afli în mijlocul unei păduri bogate, dar și a spațiilor verzi special amenajate pentru tine și familia ta. Fie că vorbim de un foișor, un loc de joacă sau un părculeț, vei fi înconjurat din toate părțile de energie pozitivă și aer curat.

FACILITĂȚI

Tot confortul
de care ai nevoie

Dacă intenționezi să locuiești în mijlocul naturii, asta nu înseamnă că nu te vei bucura în continuare de confortul stilului tău de viață. Fie că alegi să pleci cu mașina din locul tău de parcare, că optezi pentru o călătorie cu linia de microbuze care te duce până în centrul Bucureștiului, să iei masa la restaurant sau să te îngrijești de propria grădină, în Green City chiar le poți avea pe toate.

Galerie Foto