Vilele din Green City

Vila visurilor tale chiar există! Moderne, spațioase și atent structurate, vilele din complexul Green City au fost proiectate pe un singur nivel, P+1. Materialele folosite la construcția acestora sunt dintre cele mai bune și durabile, astfel încât grija pentru confortul și siguranța voastră sunt asigurate încă de la primii pași.

Vei fi surprins de suprafața generoasă de care te vei bucura și anume 153,44 mp construiți, din care vom aminti de 118,71 mp ca suprafață utilă. De asemenea, curtea fiecărei vile ocupă 100 mp, numai buni pentru sesiunile tale de grădinărit sau orice altceva îți vei dori să faci.

Arhitectura și designul interior au fost atent studiate pentru ca spațiul și compartimentarea să fie întrebuințate cât mai eficient. La parter vei găsi un living generos în care se pot amenaja o zonă de dining și una de relaxare, o bucătărie, un grup sanitar, spații de depozitare și o terasă. Etajul este compus din trei camere locuibile: două dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie, un birou și un grup sanitar. De asemenea, structura vilei permite amenajarea mai multor spații de depozitare, încurajându-se altfel o mai bună organizare.

Planuri vile

Plan parter

Living47 mp
Bucatarie6,82 mp
Grup Sanitar3,16 mp
Hol3,94 mp

Plan etaj

Dormitor matrimonial14,87 mp
Baie dormitor matrimonial6,17 mp
Birou10,94 mp
Dormitor14,46 mp
Baie3,75 mp
Hol8,57 mp
Suprafață utilă totală118,71 mp
Suprafață construită153,44 mp
Suprafață curte100 mp

Exemple de amenajare